Regulile campaniei

Regulile oficiale ale The League of True Mechanics

1. Organizatorul campaniei și regulile oficiale ale campaniei

Campania “Liga Mecanicilor Adevărați”, denumită în continuare “Campania”, este organizată și desfășurată de către DENSO BV și SC LOOPAA MARCOM SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, Str. Ioan Budai Deleanu nr.64, județul Cluj, cu numărul de înregistrare RO31105465.

Campania se va desfășura în conformitate cu prevederile prezentului regulament. Termenii și condițiile regulamentului sunt obligatorii pentru toți participanții. Organizatorii își păstrează dreptul de a modifica regulamentul în orice moment. Modificările vor intra în vigoare în momentul în care vor fi comunicate participanților prin publicarea pe site-ul http://www.DENSOpromo.ro

2. Durata campaniei

Campania va fi împărțită în multiple sezoane. Primul sezon va avea loc între perioada: 1 Ianuarie 2018 – 31 Martie 2018.

3. Condițiile de participare

Orice mecanic sau proprietar / administrator al unui service auto din România poate intra în campanie.

Pentru a se înregistra, participantul trebuie să completeze un formular de înscriere cu toate datele cerute și să selecteze un furnizor DENSO pentru comenzile ulterioare.

Numele companiei și numărul de înregistrare vor fi trimise către distribuitorul selectat pentru validare.

Profilul participantului va fi sau nu validat de către furnizorul selectat. Dacă profilul nu este validat, participantul nu va avea posibilitatea de a comanda pachetele de bujii DENSO cu discounturi speciale.

Dacă profilul unui utilizator nu este validat, acesta nu va avea posibilitatea de a comanda pachete DENSO cu discounturi speciale, prin intermediul campaniei. Daca validarea contului a fost refuzată de către distribuitorul selectat, atunci participantul poate alege să ceară validarea de către un alt distribuitor.

Participanții care nu primesc validare de la cel puțin unul din distribuitorii parteneri ai Campaniei, vor fi vizibili in TOPUL MECANICILOR, dar nu vor avea acces la premii.

De asemenea, participanții își asumă responsabilitatea de a consulta site-ul http://www.DENSOpromo.ro  pentru a afla informații cu privire la regulile și regulamentul campaniei.

Participanții își asumă întreaga responsabilitate pentru a avea autoritatea competentă sau autoritatea internă pentru a comanda produsele și pachetele DENSO.

4. Mecanismul campaniei

Campania se desfășoară prin intermediul site-ului http://www.DENSOpromo.ro, principala platformă a campaniei. Pentru a intra în campanie, participanții trebuie să completeze formularul inițial de înregistrare, să treacă primul test de cunoștințe mecanice și să își valideze contul.

Pentru fiecare acțiune participanții vor aduna puncte, după cum urmează:

Trecând un test – un maxim de 100 de puncte. Fiecare test conține un set de 10 întrebări. Pentru a trece un test, participantul trebuie să răspundă corect la cel puțin 6 întrebări. Vor fi acordate 10 puncte pentru fiecare răspuns corect.

Finalizând un curs – 50 puncte

Oferind o recenzie pentru un produs – 50 puncte

Actualizând informațiile personale (acțiune recompensată o singură dată) – 30 puncte

Atingerea unui nivel superior al profilului – 100 puncte

Încărcarea unei imagini de profil (acțiune recompensată o singură dată) – 30 puncte

Validare cont – 50 puncte

Puncte acordate pentru achiziția de pachete DENSO:

Sunt 3 pachete DENSO participante la campanie:

Pachet esențial DENSO: 100 de puncte pentru achiziția primului pachet și o creștere incrementală de 25 de puncte pentru fiecare achiziție ulterioară.

Pachet avansat DENSO: 150 de puncte pentru achiziția primului pachet și o creștere incrementală de 25 de puncte pentru fiecare achiziție ulterioară.

Pachet ultra DENSO: 200 de puncte pentru achiziția primului pachet și o creștere incrementală de 25 de puncte pentru fiecare achiziție ulterioară.

La finalul Campaniei, primii 10 participanți validați vor fi premiați.

Cum se creează un cont:

- Intră pe http://www.DENSOpromo.ro

- Pe homepage apasă butonul “FĂ TESTUL”.

- Completează formularul de înregistrare cu informațiile de mai jos:

Nume:

Email:

Parolă:

Confirmă parola:

- După înregistrare, participantul va trebui să treacă de primul test de cunoștințe mecanice cu un minim de 60 de puncte.

- După trecerea testului, participantul va trebui să selecteze unul dintre furnizori și să ceară validarea contului.

- Pentru a solicita validarea contului, participantul va trebui să completeze următoarele informații:

Companie:

Număr de înregistrare:

- Furnizorul selectat va primi o notificare și va decide validarea sau refuzarea validării contului.

- După crearea și validarea contului, participantul va avea posibilitatea să comande pachete de bujii DENSO cu discounturi speciale.

5. Premiile campaniei

Premiile vor fi acordate la finalul sezonului către primii 10 participanți cu punctajul cel mai mare. Scorul general va fi afișat în secțiunea “Topul Ligii Mecanicilor Adevărați”.

Premiile acordate sunt următoarele:

- Locul 1 – Laptop;

- Locul 2 – Tabletă;

- Locul 3 – Căști Bose;

- Locul 4 – Camera Foto;

- Locul 5 – Rucsac antifurt;

- Locul 6 – Smart Watch;

- Locul 7 – Baterie externă 18.000 mAh;

- Locul 8 – Hard extern;

- Locul 9 – Cameră de supraveghere auto;

- Locul 10 – Unealtă multifuncțională;

6. Încetarea campaniei

Campania poate înceta în orice moment în caz de forță majoră care ar putea afecta implementarea și desfășurarea campaniei. Dacă organizatorii vor decide să încheie campania, această decizie va fi comunicată public prin intermediul regulamentului campaniei.

7. Litigii

Orice neînțelegere între organizatori și participanții la campanie va fi rezolvată pe cale amiabilă sau, dacă acest lucru nu este posibil, litigiul va fi soluționat de către instanțele competente din România.

Legea aplicabilă pentru desfășurarea acestei campanii este legea Română.

8. Dispoziții finale

Regulile campaniei sunt disponibile gratuit pe http://www.DENSOpromo.ro. Participarea la această campanie presupune ca participanții să respecte prevederile prezentului regulament.