CONDITII DE UTILIZARE

Conditii de utilizare a website-ului www.densopromo.ro

I Generalitati

1. Accesul la acest site se supune "Termenilor de utilizare a site-ului" (numiti in cele ce urmeaza "Termeni de utilizare"). Va rugam sa cititi acesti Termeni de utilizare cu atentie inainte de a utiliza acest site. Folosind acest site dumneavoastra declarati ca ati luat la cunostinta Termenii de utilizare si ca acceptati Termenii de utilizare. Daca nu acceptati unul sau mai multi Termeni de utilizare nu utilizati acest site.

2. Acest site a fost creat de DENSO EUROPE B.V., o societate privata cu raspundere limitata, avand sediul in Hogeweyselaan 165 (1382 JL), Weesp, Olanda (numita in cele ce urmeaza “DENSO”). Cod de inregistrare NL800734853B01. Nr. de inregistrare la Camera de Comert din Hilversum, Olanda, 320 50077 .

3. "Continutul" de pe acest site include, dar nu se limiteaza la: text, imagini grafice, fisiere audio si coduri sursa/ obiect (cum ar fi, fara limitare, cod HTML sau Java) pentru acest site si oricare parte din acesta.

II Permisiuni de utilizare

1. Atitudinea si conduita utilizatorului trebuie sa fie cele ale unui utilizator responsabil si atent in toate privintele. Printre altele, utilizatorul nu poate utiliza site-ul sau continutul acestuia pentru actiuni si/ sau comportamente care incalca legea, legile publice sau decenta. In particular, actiunile si/ sau comportamentele de mai jos sunt interzise: i) incalcarea lucrarilor patentate, protejate de drepturi de autor, baze de date, drepturi de proiectare sau marci inregistrate sau alte actiuni care contravin drepturilor de proprietate intelectuala ale tertilor; ii) declaratii injurioase, ilegale sau mincinoase; iii) circularea de materiale interzise prin lege; iv) actiuni care contravin legilor relevante sau legilor internationale; v) ocolirea sau stergerea elementelor de securitate a site-ului sau ale unei parti din acesta.

2. Utilizatorul poate utiliza continutul (cu exceptia imaginilor grafice, a se vedea mai jos) in scopuri personale sau non-comerciale. Utilizatorul nu poate distribui, modifica, reproduce, transmite, publica, posta, comunica sau utiliza continutul acestui site, inclusiv, printre altele, pentru comercializare sau exploatare.

3. Continutul acestui site nu poate fi modificat, copiat sau procesat.

4. Copiile continutului trebuie sa includa o notificare privind drepturile de autor sau marca inregistrata DENSO.

5. Distribuirea, modificarea, reproducerea, transmisia, publicarea, comunicarea, postarea sau utilizarea imaginilor grafice de pe acest site sunt interzise fara acordul expres scris al DENSO.

III Drepturi de proprietate intelectuala

1. Toate drepturile de proprietate intelectuala legate de continutul acestui site apartin exclusiv DENSO sau afiliatilor. Denumirile produselor, siglele, marcile sau numele DENSO de pe acest site si/ sau cele insotite de ® sau ™ sunt marci inregistrate care apartin sau sunt inregistrate de DENSO ori de afiliatii acestuia, iar materialele insotite de © se supun drepturilor de autor detinute de DENSO sau de afiliatii acestuia.

2. Utilizarea sau abuzul privind aceste marci inregistrate sau materiale sub drept de autor, cu exceptia celor de mai sus, sunt strict interzise.

IV Raspunderi si despagubiri

1. Continutul este, din cunostintele noastre, real si precis.

2. In general, DENSO considera ca link-urile spre pagini terte accesibile public sunt legale si consistente, nu asteptarile generale ale celor care folosesc internetul. Daca o entitate nu doreste sa fie conectata la site-ul DENSO, DENSO va sterge link-ul de pe site in urma solicitarii scrise.

3. DENSO nu isi asuma raspunderea pentru daunele consecutive (inclusiv pierderea datelor) generate de sau aparute in urma (utilizarii) continutului de pe site sau a continutului de pe site-uri conectate la site-ul DENSO prin, de exemplu, hyperlink, hypertextlink sau meta-etichete.

4. DENSO nu garanteaza ca materialele (de exemplu, informatii despre produse) nu contin greseli, deficiente, virusi si nu garanteaza ca aceste greseli si/ sau deficiente vor fi remediate.

5. In orice caz, intreaga raspundere a DENSO, precum si remediul unic si exclusiv, nu vor depasi suma platita de dvs. pentru continutul acestui site.

6. Utilizatorul va proteja DENSO impotriva pretentiilor tertilor cu privire la incalcarea sau neindeplinirea (continutului) Termenilor de utilizare sau impotriva pretentiilor legate de sau care rezulta din utilizarea (continutului) site-ului de catre utilizator.

V Diverse

1. Termenii sunt guvernati de legile din Olanda. Toate litigiile aparute intre DENSO si utilizator ca urmare a Termenilor de utilizare vor fi inaintate tribunalului competent din Amsterdam, Olanda.

2. Datele introduse de catre utilizatori sunt colectate prin partenerul DENSO din Romania, SC LOOPAA MARCOM SRL, cu sediul social in Cluj Napoca, str. I. B. Deleanu, nr. 64, etaj 2, judet Cluj, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/135/2013, CUI RO31105465, avand cont

curent nr. RO85BTRLRONCRT0201383901, deschis la Banca Transilvania, si numar de Operator de date cu caracter personal 32737.